Treningsskyting juli-august
Det blir treningsskyting på 100 m hver onsdag kl 1700 fra og med 31.juli og til samlagsstevnet er avviklet på Lyngseidet i slutten av august.

Skyteskole 2013
Skytterlagets ungdomsutvalg  inviterer ungdom til skyteskole 2013. Skyteskolen går over minimum 5 kvelder i tiden februar - juni. Delktakerne må være fylt 10 år. Skyteskolen er gratis, men deltakerne må betale kr 50 i medlemskontingent til skytterlaget ved oppmøte. Skytterlaget holder alt utstyr og materiell som er nødvendig. Det forutsettes at foreldrene medvirker de dagene skyteskolen arrangeres utendørs eller på Olderbakken. Det er liten mulighet for foreldremedvirkning på samfunnshuset pga plassmangel.
Følgende terminliste er satt opp til skyteskolen:
Mandag 11.02. Oppstart Skibotn samfunnshus, gjerne med foreldre.
Mandag 18. februar. Innendørs, Skibotn samfunnshus
? April?: Feltskyting utendørs.
Mandag 13. mai: Skytebanen Olderbakken.
Mandag 27. mai: Skytebanen Olderbakken. Avslutning.
Nærmere tidspunkt for oppstart hver kveld kunngjøres senere.
Påmelding: Send påmelding til skytterlagets epostadresse: skibotn@skytterlag.no.
Forbehold: Dersom påmeldingen blir stor, må skytterlaget forbeholde seg muligheten til enten å begrense deltakerantallet, eller oppdele skyteskolen i grupper.
Kontaktperson: Steinar Engstad, ungdomsleder. Mob 90774047.

Skytestevne i Lakselvdal 26.mai 2012
Skibotn skytterlag hadde 3 deltakere i klasse rekrutt på stevnet i Lakselvdal 26. mai. Det ble skutt fullt program, 35 skudd. Ingen av våre deltakere hadde skutt omgang før, men alle klarte å gjennomføre med gode resultater. Rekruttvinneren hadde 325 poeng. Elise Johnsen ble nr 2 med 320 poeng og Malene Varvik ble nr 3 med 319 poeng. Benjamin Ørnebakk kom litt lengre ned på resultatlista. Det var 9 deltakere i kl R.

Lagmesterskap bane 2011
Lagmesterskapet i baneskyting arrangeres 20.mai på Olderbakken. Påmelding fra kl 1700. Alle inviteres til å delta.

Siden for ungdom!